Хіти тижня. Така риторика не спрацює з українцями: Притула різко відповів Путіну на "терпи, моя красавица" (відео)

Український шоумен Сергій Притула гостро відреагував на заяву президента Російської Федерації Володимира Путіна: "Нравится, не нравится - терпи, моя красавица", зазначають Патріоти України.

"Фрази типу "нравится, не нравится - терпи, моя красавица", які Путін адресував Україні, подібну риторику він може собі дозволити застосовувати виключно щодо такого ж утирка, як він, я маю на увазі Лукашенка, тому що "чик-чирик" вже давно на гачку у Путіна. Це такий "терпило", для якого така риторика є актуальною і справедливо", - заявив він у у Facebook.

Притула зауважив, що така риторика не спрацює з українцями.

"Після подібних заяв ми розуміємо, що з цим пеньком нема про що говорити, нема про що домовлятися. І єдине, про що ми повинні турбуватися, – це щоб у нас була сильна армія, яка дасть по зубах цьому ґвалтівникові", - підкреслив Притула.

Також шоумен вирішив "передбачити", що може трапитися з Путіним, рядками російського вірша.

"Тільки там фігурує піп, а ви можете поставити на його місце Путіна. Це знаменита російська поезія. "Як у нашого попа, у попа Єрошки, дівки відірвали ***, носять замість брошки". Так от, Україна житиме довго і щасливо, а тебе, лисий ботокс, розберуть колись на запчастини", – заявив Притула.

"Після нетривалих роздумів....": США скасували вимогу до України не бити по російських НПЗ, - військовий експерт

середа, 1 травень 2024, 17:22

Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак зазначив, що Україну ніщо не стримує у знищенні російської нафтопереробної галузі. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще декілька тижнів тому амери...

Шанс на "перелом": Україна повинна посилити атаки на залізничну мережу Росії, - The Telegraph

середа, 1 травень 2024, 16:49

У той час як довгоочікувана американська військова допомога, нещодавно ухвалена Конгресом, починає надходити до Європи протягом наступних днів і тижнів, агресивна війна Росії зазнає змін, оскільки Київ збільшує кількість операцій всередині РФ. Це відбу...