Хіти тижня. Такого 60-річний "Юра Єнакіївський" ще не бачив: Нардеп Чорновол влаштувала полювання на одіозного Іванющенка (відео)

Тетяна Чорновол зі своїм помічником, блогером Андрієм Дзинзею запустили дрон над київським маєтком Іванющенка, аби дізнатися, чи справді він уже в Києві.

Юрій Іванющенко

Народний депутат Тетяна Чорновол зі своїм помічником, блогером Андрієм Дзинзею запустили дрон над київським маєтком соратника Януковича Юрія Іванющенка, аби дізнатися, чи справді він уже повернувся у Києв після п'ятирічного перебування у Марокко. Про це Чорновол повідомила у Facebook, передають Патріоти України.

Вони з'ясували, що маєток тільки готують до приїзду Іванющенка. «Отже ми злетіли і побачили, що по території пересуваються люди в офіційній одежі – таких чорних костюмах, незважаючи на літо. Ми побачили припарковані автомобілі представницького А-класу. Але нам так здалося, що Юрія Іванющенка тут немає, тому що ніяка охорона не кинулася нас переймати. Здається, що маєток тільки готують до його приїзду», - зазначила Чорновол.

На її думку, це безсоромно - прилітати в Київ, заходити в шикарні маєтки, коли їхня мала батьківщина у вогні (Юрій Іванющенко – уродженець Єна́кієвого Донецької області, - ред.). «Повертайтесь на малу батьківщину. Давайте, повертайтесь в Єнакієве. Чемодан-вокзал-Єнакієве», - резюмувала нардеп.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...