Хіти тижня. Такого ніхто не очікував? Суд прийняв несподіване рішення щодо Марусі Звіробій

Суддя повернула прокурору клопотання про продовження процесуальних зобов'язань Звіробій, тепер до неї не застосовується жоден запобіжний захід.

Маруся Звіробій. Фото: соцмережі.

У четвер, 7 травня, Печерський районний суд не став продовжувати запобіжний захід волонтеру Марусі Звіробій у справі про її нібито погрози на адресу президента України Володимира Зеленського. Про це в Facebook повідомив адвокат волонтера Андрій Писаренко, передають Патріоти України.

Суддя повернула прокурору клопотання про продовження процесуальних зобов'язань Звіробій, тепер до неї не застосовується жоден запобіжний захід. "Слідча суддя Печерського суду повернула прокурору у справі" потерпілого Зеленського "клопотання про продовження процесуальних обов'язків Марусі Звіробій", - сказано в повідомленні.

Також він опублікував копію рішення Печерського районного суду. Рішення оскарженню не підлягає.

У лютому суд визначив Звіробій запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного браслета. Нагадаємо, правоохоронці відкрили кримінальну справу проти народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини та волонтера Марусі Звіробій після їх скандального відеозвернення до президента України Володимира Зеленського.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: