Хіти тижня. Таки "скотиняка": Ляшко "накинувся" на Зеленського через "медіавійну" і пригрозив імпічментом (відео)

Лідер Радикальної партії, колишній нардеп Олег Ляшко виклав на своїй сторінці в Facebook відеозвернення до українців. Він розкритикував доручення Володимира Зеленського Кабміну розробити і внести на розгляд Верховної Ради закон про вимоги та стандарти до новин. Крім того, він закликав до імпічменту нинішнього глави держави, передають Патріоти України.
Політик вважає таку ініціативу неконституційним наступом на свободу слова. І в зв'язку з цим - вимагає від парламентської опозиції негайно ініціювати процедуру імпічменту президента за ці дії. Він повідомив, що планує звернутися до Верховного суду з позовом про визнання неконституційною ініціативи Володимира Зеленського.
"Я особисто вже дав доручення підготувати позов і ми негайно звернемося до суду, де оскаржимо неконституційний указ Зеленського. Я дуже сподіваюся, що в Україні знайдуться судді, якщо не в адміністративних, то в Верховному суді, які визнають неконституційним цей указ. І це буде підставою для початку процедури імпічменту президента", - заявив Ляшко.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...