Хіти тижня. Таки "спіймали" в кадр: Журналісти показали фото "прем'єра "ДНР", який ховав своє обличчя

До цього моменту ніхто не знав, як виглядає Олександр Ананченко.

Ананченко був призначений "прем'єр-міністром" "ДНР" у жовтні 2018 р. Фото: "Новости Донбасса."

Журналісти виявили фотографію з "прем'єр-міністром" угруповання "ДНР" Олександром Ананченком. Знімок був зроблений на Ялтинському економічному форумі, який відбувся минулих вихідних в анексованому Росією Криму, передають Патріоти України.

За інформацією журналістів "Новостей Донбасса", на знімку саме Ананченко. "Прем'єр "ДНР" зображений в компанії окупаційного глави Криму Сергія Аксьонова та ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна. До цього знімків, на яких видно обличчя Ананченка, в мережі не було. ЗМІ "ДНР" не публікували фотографії та відео з ним. Зазначимо, що Олександр Ананченко був призначений прем'єр-міністром" угруповання "ДНР" у жовтні 2018 року.

Відомо, що Ананченко обіймав посаду радника керівника ЗАТ "Внешторгсервис" — компанії з реєстрацією в невизнаній Південній Осетії, під контролем якої перебувають всі найбільші промислові підприємства окупованих територій Донбасу. Компанію пов'язують з українським олігархом-втікачем Сергієм Курченком. Джерела "Новостей Донбасса", особисто знайомі з Ананченком, повідомляли, що він родом з Донецької області. У 90-х роках він жив у Москві, де працював начальником юридичного департаменту Михайла Живила — російського бізнесмена родом із Селідового (Донецької області), що спеціалізується на металургійному бізнесі. Після втечі Живила у Францію, Ананченко повернувся в Донецьк. І там працював з ще одним вихідцем із Селідового — Едуардом Прутніком. Прутнік почав свою діяльність з посади радника Віктора Януковича, коли той був на посаді заступника голови Донецької ОДА.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...