Хіти тижня. Таки загинув? У Росії зробили першу офіційну заяву щодо зникнення кухаря Путіна

На борту літака Ан-72, що розбився у Конго, де, за чутками, міг перебувати російський олігарх Євген Пригожин, відомий як кухар Путіна, були російські громадяни. Про це повідомила російським журналістам прес-аташе посольства РФ в Демократичній республіці Конго Наталія Кононова, передають Патріоти України.

За її словами, на борту потерпілого крах літака перебували двоє громадян РФ - Володимир Садовничий і Віталій Шумков. Про долю російського олігарха Євгена Пригожина інформації у російських дипломатів немає.

"Офіційних даних від конголезької влади немає. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Ми чекаємо їх закінчення", - повідомила Кононова виданню "Подъем".

Раніше видання Readovka з посиланням на свої джерела, близькі до ПВК "Вагнер", повідомило про зникнення бізнесмена Євгена Пригожина після аварії Ан-72. За інформацією конголезьких ЗМІ, на борту Ан-72 перебували чотири члени екіпажу, а також невідома кількість цивільних осіб і військових.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...