Хіти тижня. "Там все по-русски разговаривают!": Заява Ху*ла про ще одну країну викликала тривогу

Путін наголосив, що Кремлю небайдужа доля цієї країни.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що у Кремля з Ізраїлем досить хороші стосунки. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалам Al Arabiya, Sky Nеws Arabia і RT Arabic, передають Патріоти України.

При цьому глава РФ уточнив, що Кремлю нібито небайдужа доля цієї країни. "Майже 1,5 млн осіб ізраїльських громадян – це вихідці з колишнього Радянського Союзу. Це майже російськомовна країна. Там куди не прийдеш, в магазин, – всі по-російськи розмовляють. Але у нас є принципова позиція по палестинському врегулюванню. Ми суворо дотримуємося всіх рішень Організації Об'єднаних Націй і вважаємо, що вони повинні бути виконані", – сказав Путін.

За його словами, Москва виходить із необхідності реалізувати план двох держав і створити палестинську державу. Путін упевнений, що такий крок "відновить єдність". "Ми вважаємо, що дуже важливим фактором було б відновлення палестинської єдності, тому що виступати з різних позицій – це послаблює общепалестінскую позицію", – резюмував лідер Кремля.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...