Хіти тижня. "Там вже йде м'ясорубка в прямому сенсі цього слова", - бійці ЗСУ про ситуацію в зоні ООС (відео)

На ділянці розведення сил в Золотому Луганської області ситуацію можна назвати «гучною тишею», так як там як і раніше лунають вибухи.

Про це йдеться в сюжеті 5 каналу, передають Патріоти України.

За словами бійців ЗСУ, які несуть службу на позиціях біля Золотого, тиша в районі лінії зіткнення так і не наступила: «Державна служба з надзвичайних ситуацій займається процесом розмінування територій. Він уже на завершальному етапі. Розміновують ділянку між нами і дорогу на Первомайськ, щоб в подальшому запрацював КПВВ».

Також, військові уточнили, що неподалік Золотого-4 не вщухають обстріли: «На кілометр туди і кілометр туди, поки тут тихо, а там вже йде м'ясорубка в прямому сенсі цього слова, ми прекрасно чуємо, відчуваємо і сидимо тут, як мишенята».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...