Хіти тижня. "Те, що ти підсунув людям замість ліків": Зеленському у "Феофанію" привезли асфальт (фото, відео)

Поліція вже чергує навколо всієї території "Феофанії" і в сусідньому лісі.

У суботу, 21 листопада, з Європейської площі в центрі Києва стартував автомарш до лікарні "Феофанія", де лікується від коронавірусу президент України Володимир Зеленський. Як повідомляється на сторінці події в Facebook, організатором виступив "Рух Опору Капітуляції", передають Патріоти України.

"Ми їдемо до "Феофанії", де Зеленський з ВІП-палати записує свої відосики. Якщо президент до того моменту звідти втече – поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область – наші активісти знайдуть його і там", – йдеться в заяві.

Організатори попросили брати з собою шини та шматки асфальту: "ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків та апаратів ШВЛ". Перед автомаршем під Українським домом пройшов невеликий мітинг. Активісти вигукували гасла "Імпічмент, суд і в'язниця", "Путін – х...ло, Зеля – ссикло". Виступив колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян.

За інформацією Telegram-каналу PavlovskyNews, поліція вже чергує навколо всієї території "Феофанії" і в сусідньому лісі.

"Всі входи і виходи на територію лікарні посилено патрулюють силовики, стоять автобуси з правоохоронцями. Водночас вони забороняють автомобілям паркуватися біля КП, діє особливий режим", – зазначається в повідомленні.

Пізніше учасники автопробігу зібралися біля "Феофанії". До прохідної, яка розташована ближче до корпусу, де знаходиться Зеленський, проїзд перекрито.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...