Хіти тижня. "Теперь Россию там никто не ждет": Гіркін назвав області України, які Москва планувала включити до складу РФ (відео)

Офіцер російського ГРУ і перший ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков розповів невідомі дані про те, як в 2014 році Росія планувала вторгнення на Донбас: російський найманець розповів, які галузі окупанти планували захопити першими. Про це Гіркін розповів в інтерв'ю російському журналісту і телеведучому Антону Красовському в ефірі програми "Антоніми", яка була показана на кремлівському каналі Russia Today, передають Патріоти України.

Фрагмент відео опублікував блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. За словами Стрєлкова, росіяни розраховували захопити цілу групу українських областей, починаючи від Харківської та закінчуючи Одеською з поясом через Дніпропетровську. "Новоросія мала починатися від Харкова і бути до Одеси через Дніпропетровськ включно", - заявив він. За словами Стрєлкова, на той момент українці південних і східних областей нібито були готові до російського плану, проте тепер ситуація зовсім інша і росіян тут ніхто більше не чекає.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...