Хіти тижня. Тепер важко впізнати: Коломойський змінив імідж (фото)

Український олігарх Ігор Коломойський відвідав матч чемпіонату України між «Шахтарем» і «Дніпром-1» в Києві. Він постав перед публікою без своєї знаменитої бороди і зі стильною зачіскою. Про це повідомив у соцмережі ведучий Дмитро Поворознюк, передають Патріоти України.

Колишній президент «Дніпра» давненько відійшов від футболу і деякий час не з'являвся на стадіоні. Однак він не зміг пропустити поєдинок між другою і третьою командою поточного чемпіонату. На стадіон Коломойський прийшов у компанії президента луганської «Зорі» Євгена Геллера. Впізнати його було важко. Коломойський позбувся звичної сивої бороди і змінив зачіску.

«Шахтар» обіграв «Дніпро-1» з рахунком 2:0 завдяки голам Фернандо і Траоре та зберіг за собою другий рядок у турнірній таблиці Прем'єр-ліги, а «Дніпро-1» опустився на четверте місце.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...