Хіти тижня. Терористи "ДНР" "злили" російську військову техніку на Донбасі (фото)

У мережі з'явилися фотографії важкої військової техніки, яку терористи "ДНР" "засвітили" на окупованому Донбасі.

Відповідними знімки на своїй сторінці у Twitter поділився блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Він посилається на пост користувача мережі з ніком "Военкор Ёж". "Техніка 1-го армійського корпусу російської окупаційної армії", – йдеться в пості.

Відзначимо, блогер "Военкор Ёж", який оприлюднив фото, написав, що йому "довелося побувати на полігоні, де механіки-водії танків і БМП відпрацьовували елементи водіння. Бронемашини долали різні перешкоди, такі як протитанкові рови, колійні мости і багато іншого. Ну і, звичайно, танкісти стріляли як танковими снарядами, так і з кулеметів".

"Непогано так шахтарі технікою забезпечені... І що цікаво – вже протягом 5 років збройного протистояння з регулярною українською армією", – відповіли Necro Mancer у коментарях.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...