Хіти тижня. "Тіла скидали у повітровідвідники шахт, копанки": Колишній в'язень розповів про могильники в "ЛНР"

В окупованому Росією Луганську існує безліч поховань людей, закатованих до смерті в тюрмах терористів.

Про це заявив звільнений з полону терористів українець Денис Секацький, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

За його словами, він навіть може показати, де розташовані всі ці могили. "У нас мертвих вивозили у штольні. Тіла ж скидали у повітровідвідники шахт, копанки", – згадує українець.

Він наголосив, що якщо туди зайдуть українські військові, то знайдуть там цілі могильники. "У 2014 році людей спалювали в Луганську просто на ремонтному заводі. Поховань дуже багато... Я, до речі, майже всі можу показати – ті, які знаю у місті, на той рік", – розповів луганчанин.

За його словами, тоді зникло дуже багато людей. Однак офіційні цифри значно применшені.

Колишній в'язень також зазначив, що людей терористи "ЛНР" вбивали через свій непрофесіоналізм. "Як представники будь-якої спецслужби, працівники ФСБ знають межу людських можливостей – щодо тих самих уколів, шокотерапії, води. Вони знають, коли треба зупинитися, їх цьому вчать. Місцеві ж терористи цих норм не знають. Про що можна говорити, якщо він був двірником і став "дізнавачем"?" – підсумував Секацький.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...