Хіти тижня. "Это просто праздник какой-то!": Речниця МЗС РФ Марія Захарова в'їдливо відреагувала на пригоди Зеленського у Золотому, зокрема і на те, що "он не лох и не лопух"

Спікер МЗС Росії Марія Захарова в дусі російських пропагандистів коментуючи заяву Міністра оборони України Андрія Загороднюка про досвід війни з Росією згадала і бесіду президента Володимира Зеленського з добровольцями. Відповідний пост представник МЗС РФ опублікувала на своїй сторінці в “Фейсбуці”.

Захарова процитувала слова Загороднюка в НАТО про те, що Альянс розуміє “що наш успіх (України – ред.) — це успіх всього цивілізованого світу”.

Неужели, это он о военном успехе? Сложно поверить в это на фоне сегодняшнего диалога Президента Украины с вооружёнными жертвам «успеха» о том, что «есть демократия, а есть ситуация в стране, и что он, президент, не лох и не лопух». Это и есть «опыт пятилетней войны с Россией, который Украина может дать Альянсу»? – заявила глава МЗС РФ.

Спікер МЗС здивувалася про який успіх йде мова і похвалила нову владу за спробу консолідації суспільства.

Одно неясно: о каком «успехе» идет речь? Политическом? Идеологи переворота-2014 и строители новой Украины разбежались в разные стороны. Пятилетнее правление Порошенко по достоинству оценено в ходе президентских выборов. Новая власть только пытается найти некую общую почву для консолидации общества”, – додала вона.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...