Хіти тижня. “Тобі бажають, с*ка, щоб ти здох": Нардепи "Слуги народу" в шоці від звернення Марусі Звіробій до Зеленського та вимагають посадити її разом з нардепом Фединою

Побажання смерті Володимиру Зеленському в його політичній силі вважають за державну зраду

Народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина разом з відомим волонтером Марусею Звіробій дуже жорстко пройшлися по особистості президента Володимира Зеленського після його скандального візиту до добровольців у Золотому, зазначають Патріоти України.

Скандальне відео Федини і Звіробій

Відео, на якому народний депутат і військова нецензурно висловлюються на адресу президента, бажаючи йому смерті, опублікувала у Facebook сама Звіробій.

«Щодо розведення у нас тиша, але от сама маразматичність ситуації… мені б дуже хотілося, щоб зараз під час його (Зеленського – ред.) перебування там його трішечки накрили, хоча накривають ж вночі, правда?», – говорить на відео Федина.

У свою чергу Звіробій спочатку спокійно пояснювала в чому Зеленський не правий, що Зеленському потрібно передати дані про кількість загиблих і поранених на Донбасі. За її словами, 45 поранених бійців зараз перебувають в госпіталі. Під кінець жінка зірвалась на нецензурну форму аргументації, і щиро набажала всякого...

“Тобі бажають, сука, щоб ти здох. Ти робиш такої шкоди цій країні, що всі хочуть, щоб ти здох, і просто обговорюють, яким способом: або тебе повісити краще, або застрелити. Граната вибухне десь… Вони (учасники війни – ред.) підірвуть тебе, я тобі обіцяю, тебе хто-небудь підірве… Ти там частіше їдь, я хочу, щоб ти там частіше їздив, а пацики сьогодні до тебе не були готові. Тебе треба мочити в сортирі… Я з тобою падло поговорю ще особисто”, – заявляє Звіробій на відео.

Федіна додала, що під час візиту Зеленського на Донбас там “може випадково вибухнути граната”.

«Товариш президент, таке враження, думає, що він безсмертний, а як правильно Маруся натякнула там люди пережили страшні звірства і вони кожен день повинні захищати Україну від того ворога, якого ти там намагаєшся нам повернути в Україну. Там випадково може вибухнути граната, або обстріли бувають випадково. Але чесно кажучи було б красиво під час московських обстрілів», – сказала нардеп.

Реакція “Слуги народу”

У фракції «Слуга народу» вже відреагували на відео. Перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко заявив, що вони будуть звертатися в правоохоронні органи.

“Ми справді обурені й будемо просити правоохоронні органи розібратися і просимо прокоментувати фракцію “Європейська солідарність” цю ситуацію”, – сказав Корнієнко на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп Верховної Ради.

Він зазначив, що «Слуга народу» вважає поведінкою Федини неприпустимою. На обурені звернення "слуг" у Верховній Раді до фракції пані Федини там нагадали цим дойстойникам на аналогічну поведінку членів їх фракції, бо є з кого брати такий приклад.

“Тому що є інститути, а просто люди, не знаю, заповіді божі, не можна бажати людині публічно таких речей. І наша фракція звернеться в правоохоронні органи з проханням визначив ти, чи є перспективи правоохоронні у цій ситуації “, – додав Корнієнко.

Звіробій звинуватила у всьому “зеленоботів”

Тим часом Звіробій опублікувала нове відео, в якому поскаржилася, що два її аккаунта у соцмережі заблокували.

«Нас з Фединою починають «валити зеленоботи»: Шарій, Дубинський, Мосійчук і РФ. Так от, я була проти Зеленського і зараз проти нього, тому що РФ пропхала його на виборах і вона надавала йому свої «фабрики ботів». Вона підтримує його і зараз, коли йому щось загрожує **** (нецензурне слово – ред.) малому», – заявила військовослужбовець.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...