Хіти тижня. Точно в ціль: ЗСУ завдали залпу по російських найманцях під Комінтерновим (відео)

Бійці української армії завдали серію точкових ударів по позиціях російських найманців, відповідаючи на обстріли придушенням вогню.

Підрозділи української армії завдали мінометного удару по позиціях бойовиків у районі Коминтерново. Відео на своїй сторінці в соціальній мережі з посиланням на волонтера Юлію Толмачеву опублікував блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах українські військові відкрили вогонь у відповідь по бойовиках і накрили їх позиції серією точкових залпів. Відео було знято з дрона, якій завис над позиціями бойовиків під час удару у відповідь.

На відео можна помітити, як після перших залпів бойовики розбігаються в сторони по окопах, серед яких купчасто вибухають снаряди.

Українські військові відзначили, що бойовиків довелося заспокоювати навіть вночі. При цьому снаряди залітали точно в окопи російських найманців, що добре видно на відео.


"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...