Хіти тижня. Тому, що послідовний: ​Анатолій Гриценко сказав, за кого не проголосує у другому турі "за жодних умов"

«Громадянська позиція» сконцентрується на парламентських виборах. "Справжній полковник", котрий не знайшов собі місця ні на Майдані, ні в АТО, ні у волонтерах обіцяє дати гідний бій усім конкурентам

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заявив, що за жодних умов не підтримає у другому турі президентських виборів чинного главу держави Петра Порошенка, зазначають Патріоти України. Про це Гриценко сказав після оголошення попередніх результатів Національного екзит-полу.



«Я не хочу ще п’ять років обману і мародерства і тому, за жодних умов, я не підтримаю і не проголосую за Порошенка Петра Олексійовича. Я його добре знаю», - заявив Гриценко.



«Я не можу так само закликати голосувати чи не голосувати за Володимира Зеленського. Я його просто не знаю, як не знає його ще країна», - додав він.



За словами Гриценка, тепер «Громадянська позиція» сконцентрується на парламентських виборах для формування нового уряду.



Нагадаємо, кандидат у президенти України Петро Порошенко після закриття в країні виборчих дільниць заявив, що «ми зламали російський сценарій першого туру».




Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...