Хіти тижня. "Топят в серной кислоте": Пропаганда "ДНР" видала черговий неймовірний фейк про ЗСУ

Сербський снайпер Берич заявив, нібито українські військові дуже дивним чином "приховують втрати".

Деян Берич. Фото: соцмережі.

Сербський снайпер Деян Берич з позивним "Декі", який воював на боці бойовиків "ДНР", вибухнув черговим фейком про "звірства" солдат ЗСУ на передовій. Відповідні скріни з пропагандистських ресурсів розмістив на своїй сторінці в Facebook український військовий Анатолій Штефан, з позивним "Штірліц", передають Патріоти України.

В одному з інтерв'ю терорист "Декі" заявляє, що українські військовий нібито готові топити своїх товаришів по службі в сірчаній кислоті заради приховування бойових втрат.

Офіцер ЗСУ іронічно прокоментував слова сербського снайпера. "Так, ну швиденько признавайтесь, хто воював в районі н.п. Авдіївка і просили у волонтерів бочки (говорили для води)", – посміявся "Штірліц".

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...