Хіти тижня. Торування шляху на Ростов: "Венедіктова сфальсифікувала постанову про вручення підозри Порошенку заднім числом", - адвокат

"Своя дівчина" шостого президента речі, як стверджує адвокат, витворяє таку відверту наругу над законом, за котру неодмінно доведеться нести кримінальну відповідальність, якщо не втекти до країни, котра не видає злочинців, бо "не бросает своих"

Чи контролює президентзаконність дій "своєї дівчини" на посаді генпрокурора?

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова сфальсифікувала постанову про вручення підозри народному депутату Петру Порошенку. Про це заявив адвокат політика Ігор Головань на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

«10 червня я написав пост про те, що Венедіктова… не оформила постановою процесуальне рішення доручити здійснення повідомлення про підозру Порошенку. Нахаба з прокурорським посвідченням, що перервав допит Порошенка у якості свідка, мав при собі лише не передбачений законом папірець «доручення», тобто не мав жодних повноважень. Ніякого повідомлення про підозру здійснено не було», — написав адвокат.

Головань розповів, що генпрокурор і її підлеглі під час зустрічі стверджували, що такий документ не потрібен. Однак потім його все-таки додали до матеріалів справи, але вже “заднім числом”.

«Однак пізніше «проффесіонали» перечитали кодекс. І постанова чарівним чином з’явилася у додатках до клопотання про застосування до Петра Порошенка запобіжного заходу — тримання під вартою. Однак генеральний шулер виявилася нездатною навіть якісно фальсифікувати документ. Певно, в результаті поспіху, у тексті підробної постанови з’явилися статті КПК (109 та 382), які були закриті ще 25 травня», — заявив Головань.

Як повідомлялося раніше, ДБР викликало Порошенка на допит у якості підозрюваного. Експрезидент повинен прибути в Держбюро о 10 годині 30 червня.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...