Хіти тижня. Трагедія в Казахстані: Стало відомо, де перебуває Назарбаєв

Екс-президент Казахстану перебуває у столиці на прямому зв'язку з Токаєвим, і вже встиг зателефонувати главам низки держав.

Колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв знаходиться у столиці Казахстану та перебуває на прямому зв'язку з чинним президентом Касим-Жомартом Токаєвим. Про це у суботу, 8 січня, заявив прес-секретар Назарбаєва Айдос Укібай у Twitter, зазначають Патріоти України.

Таким чином він прокоментував інформацію, що з'явилася напередодні в ЗМІ, про те, що Назарбаєв з доньками та їхніми сім'ями залишив Казахстан.

"Єлбаси перебуває в столиці Казахстану місті Нур-Султані. Просимо не розповсюджувати хибну та спекулятивну інформацію", - написав Укібай.

Він також повідомив, що Назарбаєв закликає всіх згуртуватись навколо Токаєва "для подолання поточних викликів".

За словами Укібая, Назарбаєв перебуває на прямому зв'язку з Токаєвим, проводить консультативні зустрічі і вже встиг зателефонувати главам низки держав.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...