Хіти тижня. "Трамп фактически отдал Украину Путину обратно - вот собственно и все", - Олег Пономар

Офіційна позиція США щодо подій в Україні буде скоригована відповідним чином?

Дональд Трамп може найближчим часом зажадати від своєї команди кардинальної зміни політики щодо України. Саме його дивною позицією можна назвати і неоднозначну поведінку в бік РФ. Як написав у Facebook політолог Олег Пономар, газета Washington Post з посиланням на високопоставленого чиновника, який раніше входив в команду Трампа, повідомила, що президент Штатів нібито хоче, щоб політика США щодо України проводилась так, щоб не дратувати Росію, передають Патріоти України.

Політолог пише, що Трамп заявив - він налаштований на дружбу Росією, і тому офіційна позиція США щодо подій в Україні буде скоригована відповідним чином. "Трамп фактично віддав Україну Путіну назад", - констатує політолог у своєму останньому пості в соцмережі.

"Об инсайдах. Я пишу уже два года о том, что Трамп абсолютно не друг Украины. Полгода назад я впервые написал, что по моей информации, утвердив План Помпео-Лаврова, который Помпео и Лавров согласовали в Сочи (можете его называть "формулой Штайнмайера"), Трамп фактически отдал Украину Путину обратно. Позавчера Washington Post написала, что высокопоставленный экс член команды Трампа сообщил газете позицию Трампа в отношении Украины (ссылка на статью - в первом комментарии). Трамп считает и заявлял, что то, что делают США в Украине, не имеет смысла и только злит Россию, что США должны дружить с Россией и поэтому - плевать на Украину. (Источником WP может быть и Тиллерсон, и Макмастер, и Болтон, и Маттис и др, кого Трамп выжил и заменил на ручных кукол).

Поэтому Трамп и не вводит новых санкций, тянет Россию в G-8 и тд. Вот собственно и все. Прошло всего полгода, и об этом говорят вслух и будут говорить намного больше. Пост просто о пределе компетентности) и корректности информации. Хорошего вечера", - написав Пономар.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...