Хіти тижня. "Треба ще раз зателефонувати Путіну": У Росії на "Блакитному вогнику" гидко принизили Зеленського (відео)

У новорічну ніч на російському "Блакитному вогнику" принизили президента України Володимира Зеленського. Відео опубліковане на YouTube телеканалу "Россия 1". Телеведучий Андрій Малахов запропонував "заглянути до сусідів на вогник", маючи на увазі Україну, передають Патріоти України.

Після цього на сцену вийшли коміки брати Пономаренки і Микола Бандурин в українських національних костюмах. Вони спробували заспівати ламаною українською. "Пусть на исходе года, даст отчет слуга народа. Прикусите языки, слышу я шаги слуги", – проспівали Пономаренко.

Після цього на сцену вийшов уродженець Узбекистану Умід Ісабоєв, якого називають двійником Володимира Зеленського, і знущальний спів продовжився.

На публікацію відреагував у Telegram екснародний депутат Борислав Береза, який назвав це відео мерзенним. "М'яко кажучи – обі**али у зневажливому вигляді. Мабуть, декому треба ще раз зателефонувати Путіну. У мене чимало претензій до президента України, і я їх висловлюю публічно. Тому що я громадянин України, і тому що мені не байдуже, що відбувається. Але коли незрозуміло хто, незрозуміло звідки, після Криму і Донбасу, та ще й у подібній формі, дозволяє собі насміхатися з України в особі Зеленського, то це викликає у мене неприйняття і виправдане обурення", – написав Береза.

"Ці виродки не бачать колод у своєму оці, але помічають смітинку в чужому. Ну, якщо самі росіяни не здатні публічно сміятися з Путіна, то впевнений, що Квартал 95 зможе їм найближчим часом відповісти, якщо не буде зайнятий створенням чергового номера про Гонтареву. Чи не зможе? Чи не дозволять? Так чи інакше зрозуміло, що все показане на російських каналах узгоджується із Кремлем. І якщо залишити це без відповіді, то буде продовження і плювок нам усім в обличчя", – додав екснардеп.


Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...