Хіти тижня. Тріумвірат: Політолог, який передбачив президентство Зеленського, розповів, хто насправді "рулить" Україною

За словами Віктора Бобиренка, в історії є чимало прикладів, коли до влади в тій чи іншій державі приходив тріумвірат, який, рано чи пізно розпадався.

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах до влади в Україні прийшов «тріумвірат», всередині якого вже почався конфлікт. Про це в ексклюзивному інтерв'ю заявив політолог Віктор Бобиренко, який ще в 2015 році передбачив президентство Зеленського, передають Патріоти України.

«Зараз створився своєрідний тріумвірат: Пінчук, Коломойський і Зеленський. І олігархи думають, що президент буде керованим», - зазначив він, додавши, що не все йде так, як вони розраховували, і що Володимир Зеленський веде свою гру.

«Вова зрозумів, що він сам по собі бренд. І що зараз грошовий ресурс важливий, але ще важливіше інші ресурси - канали комунікації, тобто телеканали в даному випадку, і соцмережі, і третій ресурс - це бренд. Бренд - у нього, телекомунікації - у Пінчука і Коломойського. І вони грають», - зазначив полотолог.
За словами Бобиренка, в історії є чимало прикладів, коли до влади в тій чи іншій державі приходив тріумвірат, який, рано чи пізно розпадався. «Був тріумвірат Помпея, Цезаря і Красса, потім - Лепід, Антонія і Октавіана. Вони розпадалися, і тріумвіри починали "мочити" один одного. Тобто я не Ванга, а історично моделюю, що і цей тріумвірат розпадеться. Думаю, що конфлікт вже зараз пішов», - додав політолог.
Джерело: Факты

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...