Хіти тижня. "Труба знов тече": Портнов стверджує, що при обшуках в аеропорті "Жуляни" знайдені фальшиві документи Порошенка

Чиновник часів Януковича також заявив, нібито в гаражі адміністрації Президента були знайдені підробні автомобільні номери.

Андрій Портнов. Фото: соцмережі.

Знайдені докази незаконного перетину п’ятим президентом України Петром Порошенком кордону з підробними паспортами. Про це повідомив екс-заступник голови України Андрій Портнов на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

“Знаючі люди кажуть, що при позавчорашньому обшуку у прикордонників і диспетчерів в Жулянах знайдені всі докази незаконного перетину Порошенком кордону”, – йдеться в повідомленні.

За словами Портнова, це не дуже хороші новини по справі використання Порошенком підробних паспортів для польоту на Мальдіви. Він також пише, що в п’ятницю, 13 вересня, в гаражі адміністрації Президента були знайдені підробні автомобільні номери, під якими президент виїжджав для різних цілей. Портнов уточнює, що це непідтверджена інформація.

“І ніби міжнародно-правове доручення на Мальдівський архіпелаг виїхало з питанням, за яким паспортом там реєструвався (Порошенко) при вльоті”, – пише юрист.

Він додав, що якщо будуть встановлені всі підроблені паспорти фігуранта справи і його сім’ї, стане можливим визначення того, на що пішли державні кошти і на яких офшорних рахунках вони знаходяться.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...