Хіти тижня. Тримайтесь: На Міністерство оборони замість Полторака Зеленський готує Юрія Бутусова, - журналіст

Новий президент впевнений, що журналісту вистачить відповідних знань та здібностей, раз він писав на військову тематику протягом останніх п'яти років

Юрій Бутусов може очолити Міноборони

Журналіст Юрій Бутусов може стати новим міністром оборони України, повідомив український журналіст і блогер Володимир Бойко в своєму телеграм-каналі, зазначають Патріоти України.

"А тепер, друзі мої, я хочу вас познайомити з майбутнім міністром оборони України. Президент Володимир Зеленський запропонував очолити Міністерство оборони "журналісту" Юрію Бутусову, який ніколи не служив у Збройних Силах і не складав присягу, але уславився тим, що своїм ротом обслуговував найбрудніші корупційні схеми. Зокрема, саме він оспівував і облизував найвідомішого українського шахрая Костю Грішіна (він же Грішин, він же Гришин, він же Семен Семенченко), що разом зі своїм прес-секретарем Євгеном Шевченком і Свинарчуком-молодшим розкрадав "Укроборонпром", - написав Володимир Бойко.

Юрій Бутусов - відомий журналіст, головний редактор сайту Цензор.НЕТ.

Народився 17 червня 1976 року в Києві. Закінчив Київський інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, юрист.

У 2000 році працював в газеті "Киевские ведомости", в 2003 році - в тижневику "Дзеркало тижня".

У 2004 році став засновником і шеф-редактором інтернет-ресурсу Цензор.НЕТ.

У 2007 році очолив інформаційний холдинг Соціалістичної партії України, в який, крім інтернет-сайту Цензор, увійшла газета "Товариш".

Автор сценарію фільму "Помаранчеве небо" про події Помаранчевої революції, продюсер фільму "Ілюзія страху" за повістю Олександра Турчинова.

Автор резонансних матеріалів і журналістських розслідувань про корупцію.

Був одним з постраждалих журналістів в грудні 2013 року під час Євромайдану, отримав відкриту черепно-мозкову травму і струс мозку.

У грудні 2014 року за квотою уряду увійшов до складу конкурсної комісії з обрання кандидата на посаду директора Національного антикорупційного бюро.

У 2015 році як головний редактор сайту Цензор.НЕТ отримав премію Людина року.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...