Хіти тижня. "Тримайтеся там. Росія з вами. Ми молимося за вас", - блогер, виданий Азербайджану, підтримував найманців "ЛДНР" на Донбасі (відео)

Ельвін Ісаєв брав участь у зборі допомоги для російських найманців.

Ельвін Ісаєв. Фото: соцмережі.

Азербайджанський блогер Ельвін Ісаєв, якого українська влада депортувала в Баку, підтримував проросійських бойовиків Донбасу і брав участь у зборі допомоги для російських найманців. У розпорядженні ЗМІ опинився відеозапис, на якому Ісаєв заявляє про підтримку бойовиків Донбасу і говорить про те, що відправляє для них вантажівки з допомогою, передають Патріоти України.

"Ось невелика, але допомога дітям, які там зараз. Їм зараз дуже важко. Привіт передаємо в Донецьк, Луганськ ... Тримайтеся. Росія з вами ... Ми молимося за вас, щоб швидше у ваш дім прийшов мир", - говорить Ісаєв на записі.

Джерело: Цензор.НЕТ

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...