Хіти тижня. Триває масова втеча вірмен з Нагірного Карабаху: Люди забирають з собою навіть рідних з могил (відео)

На початку 1990-х після окупації Карабаху, рідні землі залишило все азербайджанське населення. Тепер зі Зі 150 000 майже 100-відсотково вірменського населення 90 000 емігрує до "материкової" Вірменії, решта залишається в залишках невизнаної НКР.

У ніч на 10 листопада було підписано угоду щодо врегулювання ситуації в Нагірному Карабасі, згідно з яким, Вірменія повертає більшу частину окупованого в 1990-ті Карабаху. Вірмени, залишаючи рідні краї викопують з могил останки померлих родичів, щоб забрати їх з собою, повідомляють Патріоти України з посиланням наTelegram-каналі Збройних сил Азербайджану.

Ось таки реалії зустрічають віськових Азербайджану у Кельбаджарському районі, котрий відділяє "материкову" Вірменію від залишків самопроголошеної НКР.


"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...