Хіти тижня. "Царь-то ненастоящий!": Путіну "напророкували" сумне майбутнє

Кремлівський механізм правління впаде, як тільки з нього вийде президент Росії Володимир Путін. Таку думку висловив російський журналіст Дмитро Травін у своїй статті для Republic, повідомляють Патріоти України.

"У путінську систему закладені механізми, що підривають стабільність. З великим ступенем ймовірності вони викличуть боротьбу у той момент, коли Путіна вже не буде, а новий лідер ще не з'явиться", – написав він.

При це відзначається, що не варто зараз говорити про найближчі путінські роки. Непомірний ентузіазм, швидше за все, буде не раз ще розбиватися об "кремлівську стіну", пише Травін. "Припущення ніби путінський політичний режим може легко відтворитися без свого засновника, дуже суперечливе", – пише він.

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...