Хіти тижня. "Цар" вже не жилець? Москва налякана "тренуваннями похорону Путіна"

З брами Кремля вже не перший раз виїжджає караул з домовини на артилерійському лафеті. Репетиція церемонії рухається визначеним маршрутом. З мешканцями навколишніх будинків "компетентні органи" проводять попереджувальну роботу.

Вчора не в перший раз за останній тиждень жителі будинків, близьких до Боровицьких воріт Кремля, прозваних «евакуаційними», спостерігали дивну картину: вивезення ящика з кришкою червоного дерева, прикрашеною ажурним литвом з бронзи, а з боків чотири ручки, покриті фрітованною глазур'ю, інформують Патріоти України.
Ящик спочивав на платформі, яку повільно віз військовий тягач, за ним йшли траурним гусячим кроком працівники Адміністрації президента, у всіх похмурі обличчя і капелюхи чорного забарвлення. Музики немає, але картина лякає.
Виїхавши з Кремля назовні, тягач завжди дає газу і вливається в потік машин, що стоять в заторі на Кам'яний міст. При цьому домовиноподібний ящик накривають білою підковдрою, а група проводжаючих майже бігом повертається в Кремль. Через день-два все повторюється.
Жителі будинків губляться в здогадах. Розгубитися їм допомагають спеціальні інструктори, які обходять квартири і ведуть бесіди, про зміст яких теж залишається здогадуватися, але одне ясно: це не Путін. Тому що якщо Путін, то чому репетиція постійно повторюється, як в день бабака?
Підозра на те, що дуба, крім Путіна, врізало все його найближче оточення, теж не проходить, оскільки число учасників процесії не убуває.
Втім, деякі вважають, що це не репетиція, а тренування. Мовляв, сам Путін наполіг. Причому найсміливіші додають, що тренуються НЕ ховати, а непомітно вивезти і заховати на випадок "заварушки". Одна жінка прямо заявила, що «він там в жіночій сукні, як Керенський». На власні очі бачила шматок подолу, що виліз назовні, з червоним воланом. З нею навіть тчоловік не погодився: «Навіщо тоді взагалі кришка?» - і махнув рукою: мовляв, дурна баба.
Саме від гіпотези, що несуть труну, відмовляють пліткарів інструктори з органів. Самі інструктори зазначають, що немає ніяких аргументів вважати, що в тарі лежить покійник. Можливо, транспортують цінності Рушничної палати - на виставку там або піском почистити.

«А чому тоді у проводжаючих скорботу на обличчях? У нас з балконів відмінний огляд. Та й немає нічого в рушничних-то палаті, замість золота давно пластмаса ».

Інсайдери з РПЦ передають, що по келіях після відбою ходять нездорові чутки. Ніби з-під вівтарів кремлівських храмів видворяють трупи православних святих. Накопичилося їх там за п'ять останніх століть багато, тому операція триватиме до осені.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...