Хіти тижня. Це було в важкі часи: Путін раптово заговорив про своїх двійників (відео)

Президент Росії Володимир Путін раптово заговорив про своїх двійників - вже давно ходять чутки, що у глави Кремля їх багато. Про це він розповів під час інтерв'ю ТАСС, передають Патріоти України.

На запитання ведучого, чи справжній він, Путін відповів ствердно. Також він додав, що двійників у нього немає і не було.

"Я відмовився від двійників. Це було в найважчі часи боротьби з тероризмом (початок 2000-х)", - сказав Путін. За його словами, дублер повинен був їхати і з'являтися в небезпечних місцях.

Чи має пакет допомоги США засоби від КАБів: Військовий експерт вказав на важливий нюанс

середа, 1 травень 2024, 17:49

Військова допомога Україні від союзників, зокрема пакет допомоги від США, формується з урахуванням побажань Генерального штабу ЗСУ. Серед засобів, які українська армія отримає завдяки ухваленню рішення про виділення 61 мільярда доларів, можуть бути і з...

Телефонний дзвінок із Душанбе поставив Лаврова на місце: Спливли несподівані подробиці

середа, 1 травень 2024, 17:30

Глава МЗС Таджикистану Сіроджіддін Мухріддін висловив обурення поводженням Кремля з мігрантами з Центральної Азії, передають Патріоти України. У телефонній розмові з Сергієм Лавровим він заявив, що зусилля РФ щодо контролю за мігрантами, які в'їжджають...