Хіти тижня. "Це йо*аний пизд*ць. У годині їзди від Добропілля - лінія фронту, а жителі Добропілля голосують за організатора референдума та громадянина РФ", - журналіст

"В Донецькій області довибори у ВР виграв громадянин Росії Андрій Аксьонов. Да-да. Ви правильно прочитали. Народним депутатом України став громадянин Росії", - пише у Facebook журналіст Олександр Махов, передають Патріоти України, та продовжує:

"У 2014 році Аксьонов організовував "референдум ДНР" у селищі Новодонецьке (околиця Добропілля), де тоді був селищним головою. Як писав Денис Казанський, після початку війни Аксьонов втік до окупованого Криму та отримав там російський паспорт. У 2015 році Аксьонов спокійно повернувся у Добропілля і навіть став мером. І цей ублюдок тепер буде приймати для нас з вами закони у Верховній Раді.

Цей якійсь лютий треш і йо*аний пизд*ць. В годині їзди від Добропілля – лінія фронту. Звідки везуть вбитих росіянами українських бійців. А жителі Добропілля голосують за організатора референдума та громадянина РФ.

В "Слузі народу" просто "злили" вибори на окрузі на користь громадянина РФ. Президенту, напевно, важливіше дзвонити Вірастюку на Івано-Франківщину, ніж в Добропілля.

Що там Служба безпеки України? Що там ГПУ? Що там, нах*й, всі? Знаєте. Наступного разу, сподіваюся, на Банковій згорить все к х*ям. Якщо реформа судів – це відмінити рішення Януковича по призначенню суддів КС, то ідіть ви нах*й з такою реформою.

Я, бл*дь, сім років не можу поїхати додому через війну. Я, бл*дь, сам поїхав на війну, щоб такого не було. А ви, під:р:си, дозволяєте людям, які покликали цю війну, спокійно обиратися до парламенту. Бл*дь, за шо?".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...