Хіти тижня. Це не Порошенко: Український письменник розповів, кому може програти Зеленський

Для когось Володимир Зеленський теж може вже бути "старим обличчям".

Президент Володимир Зеленський програє на виборах тому, для кого він буде виступати у ролі старого обличчя старої політики. Про це сказав Юрій Андрухович. Письменник в інтерв'ю розповів, яким він бачить наступного президента, передають Патріоти України.

Андрухович не вважає, що зараз серед політиків є такий, якого він хотів би бачити президентом України, "але це питання часу". Письменник зауважив, що у нього є "свої фаворити", але не став їх називати.

"Я думаю, це має бути людина молодша за Володимира Зеленського. З покоління, яке вже значну частину життя прожило після розпаду СРСР і дивиться в майбутнє частіше, ніж в минуле. Зеленський програє тому, для кого він буде виступати в ролі старого обличчя старої політики", - сказав письменник.

Андрухович додав, що "не хотілося б скидати з рахунків Петра Порошенка", але, на його думку, "антирейтинг навряд чи пустить його далі за те, що він вже має".

Навчання на ЗРК Patriot, який Німеччина додатково передасть Україні, вже розпочалися - Борис Пісторіус

субота, 18 травень 2024, 15:16

Німеччина вже розпочала підготовку українських військовослужбовців, які використовуватимуть для захисту України обіцяну їй додаткову протиповітряну установку Patriot. Про це міністр оборони Борис Пісторіус заявив на зустрічі з литовським колегою Лаурін...

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску - ЗСУ

субота, 18 травень 2024, 14:53

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску. Зокрема, велика кількість атак минулої доби на ЗСУ була здійснена у районі Кринок на Херсонщині. Про це розповів начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук,...