Хіти тижня. "Це неконструктивно": Глава партії "Слуга народу" засудив демарш України в ПАРЄ

На думку Дмитра Разумкова, Україні недоцільно зараз виходити з Парламентської асамблеї Ради Європи.

Дмитро Разумков. Фото: Еспресо ТБ.

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков засудив демарш української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи після повернення в ПАРЄ Росії, передають Патріоти України.

На його думку, Україні недоцільно зараз виходити з Парламентської асамблеї Ради Європи. "Позиція партії" Слуга народу "така, що виходити зараз з ПАРЄ недоцільно, оскільки в подальшому, коли ми пройдемо в Парламент, ми не зможемо представляти Україну на цій арені. Розгорнутися і піти - це неконструктивно", - наполягають в партії.

Також в команді президента Зеленського впевнені, що для вирішення цієї проблеми "треба оживити" нормандський формат, "оскільки за останні роки ефективність цієї структури зменшилася". "Тому рішенню, яке ми зараз маємо, передував ряд різних дій, а часто і бездіяльності, в тому числі і з боку України. Але все змінюється, і позиція нового Парламенту зможе вплинути на подальші події", - додав Разумков.

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...