Хіти тижня. "Це полегшує Путіну окупацію нових регіонів України": Портников розповів, як Зеленський бореться за проросійський електорат

У гучному посланні Зеленського до українського парламенту була лише одна пропозиція, яка вартує уваги — це його повернення до ідеї прямих переговорів із російським президентом Володимиром Путіним. Так в інтерв'ю оцінив послання відомий український журналіст, письменник та публіцист Віталій Портников, передають Патріоти України.

При цьому він висловив здивуванням тим, чому така пропозиція взагалі робиться в ситуації, коли будь-якій людині, яка трохи розуміється на політиці, ясно — Володимир Путін з Володимиром Зеленським не розмовлятиме.

Втім, журналіст вважає, що такі пропозиції Зеленський робить, не маючи на увазі не реальну можливість переговорів із Володимиром Путіним, а намагаючись повернути собі ту частину проросійського електорату, яка відійшла від нього через його дії проти найближчого друга Путіна — Віктора Медведчука та закриття проросійських телеканалів.

На зближенні з проросійським електоратом може наполягати і оточення Володимира Зеленського, так чи інакше пов'язане з російськими політичними інтересами, причому робити це з надією, що кроки, спрямовані на збільшення контактів на рівні Зеленський — Путін, призведуть до дестабілізації ситуації в нашій країні та до поглиблення прірви між Зеленським та патріотично налаштованою частиною громадян.

«Таким чином Володимиру Путіну полегшать реалізацію завдання щодо окупації нових регіонів України. Це те, що можливо» , — зазначає Портніков, додаючи, що все інше, сказане Володимиром Зеленським, «не коштує навіть 30 секунд обговорення».

Джерело: Факты

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...