Хіти тижня. "Це провокація": У Держдумі влаштували істерику через указ Зеленського щодо громадянства

Член комітету Державної думи з міжнародних справ Росії Антон Морозов назвав провокаційним указ президента України Володимира Зеленського про спрощення процедури отримання громадянства України для іноземців та осіб без громадянства, а також деяких росіян, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю "RT" він зазначив, що цей непотрібний крок носить політизований характер. "Я думаю, що це звучить дещо провокаційно... Не дуже зрозуміло з практичної точки зору, як це буде застосовуватися, оскільки у нас такої відповідальності і за законом переслідування з політичних мотивів не передбачено", – сказав Морозов.

Крім цього, указ українського президента назвав "популізмом" голова комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький, пише ТАСС. "Абсолютно популістський крок. У сучасній Росії немає жодних політичних в'язнів", – заявив він.


ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...