Хіти тижня. "Це приголомшує, росіяни заздрять": Журналіст Доренко про українські вибори, Зеленського і Порошенка (відео)

Для громадян РФ вже давно є незвичною ситуація, коли відразу абсолютно невідомо, хто стане президентом.

Сергій Доренко. Фото: скріншот із відео.

Відомий журналіст із РФ, головний редактор радіостанції "Говорит Москва" Сергій Доренко висловив думку про те, що половину росіян дратує інакшість України, а друга половина заздрить українцям через це. Про це він сказав в інтерв'ю RTVI, звернувши увагу, що політична ситуація в Росії і Україні кардинально відрізняється, передають Патріоти України.

"Чорт, це принаймні живі люди. Це реальне життя. Нехай це життя безладне, з нашої точки зору... Це хаотично, але це весело і драйвово", – прокоментував він виборчий процес в Україні.

"Взагалі кажучи, я і сьогодні не знаю, хто переможе в цих виборах, і це само по собі приголомшує. Тому що ми так точно знаємо, хто переможе, завжди ми знаємо", – зазначив Доренко.

"І навіть більше того: ми знаємо, що всім відріжуть тестикули, якщо в першому турі не переможе наш "кумир". Якщо "кумир" переможе в другому турі, то тут багатьом не зносити голови. А там – я і зараз не розумію, хто переможе", – сказав він.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...