Хіти тижня. "Це щастя не розуміти, наскільки ти дурний": "Слуга народу" виступила з незрозумілою промовою, українці вражені (відео)

Народний депутат від "Слуги народу" Мар’яна Безугла виступила на Всеукраїнському форумі "Україна 30 платіжки" і виголосила досить дивну промову. Відео виступу Безуглої опублікував у Facebook голова департаменту житлово-комунальної інфраструктури Громадської ради при КМДА Олег Попенко, передають Патріоти України.

Сам Попенко назвав промову Безуглої “несвідомим потоком”.

“Мені в принципі це важко коментувати, тому що це не має ніякого сенсу”, – написав він.

Що дослівно сказала Безугла в ході свого виступу:

“І зараз ми маємо те, що ми маємо і повинні це виправляти… е … що … е … по … е … в рамках нашого комітету і е … енергетичної безпеки, знову ж таки вже було сказано е … про те … крім … е … крім … е … саме …. е … електрики і вопро… того наскільки важко знайти баланс е між імпортом і е … цінами для населення. Але тим не менше треба прагнути до … е … власних потужностей. Це і питання і приєднання до … е … знову ж європейського простору. І це обробляється … е … Сама мета в тому, щоб у рамках енергетики як такої, тобто енергетичних питань … е … це і логістичний компонент і різні категорії теж доповнити, бо з питань з позиції національної безпеки тут більше загальні такі речі, що я можу говорити… е …це дуже важливо, щоб ми його досягли протягом найближчих років і вивели це в політичних … і не тільки це в економічну площину, а й зберегли той політичний наратив. Вірніше той політичний діапазон, прийнятний для народу”, – заявила вона на форумі.

Користувачі соціальних мереж вельми іронічно відреагували на подібний виступ. Деякі з них припустили, що Безугла сама не розуміла, про що вона говорила.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: