Хіти тижня. "Це шлях до капітуляції": Порошенко вимагає від Зеленського пояснити, хто давав директиви Єрмаку

"ЄС" вимагає від Зеленського надати інформацію про те, на якій підставі керівник його Офісу поставив підпис під протоколом засідання ТКГ 11 березня.

"ЄС" вимагає СБУ і Офісу генпрокурора порушити справу стосовно дії за ознаками державної зради, замаху на державний суверенітет і територіальну цілісність України і зловживання владою. Про це п'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко написав у фейсбуці, інформують Патріоти України.

"Всі п’ять років моя команда докладала неймовірних зусиль, аби Росія понесла міжнародну відповідальність за злочин агресії, яку вона розв’язала проти України, проти українського народу. Завдяки цим зусиллям весь цивілізований світ офіційно визнав Росію агресором. Однак, нова українська влада готова одним розчерком пера перекреслити все це", — написав Порошенко.

На думку лідера "ЄС", нинішня влада готова "розписатися у власній неспроможності, непрофесійності і некомпетентності. Взяти на озброєння тези російської пропаганди про так званий "внутрішній конфлікт".

"Створення будь-яких консультативних рад із російськими маріонетками – це саме шлях до повзучої капітуляції. Все зрозумілішою стає причина заяв щодо відмови від курсу на членство в НАТО і відновлення водопостачання до окупованого Криму. Бо цього хоче Кремль. Реалізація подібних ініціатив – рівнозначно державній зраді, відповідальність за яку вимірюється Кримінальним кодексом", — написав він.

"ЄС" вимагає від Зеленського надати інформацію про те, на якій підставі керівник його Офісу поставив підпис під протоколом засідання ТКГ 11 березня. А якщо йдеться про самодіяльність - то негайно відправити Єрмака у відставку.

"Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури, Служби безпеки України невідкладно порушити кримінальну справу щодо дії за ознаками державної зради, замаху на державний суверенітет та територіальну цілісність України та зловживання владою", — зауважив Порошенко.

"Заховатися від відповідальності під покровом карантину не вийде. Як і не вийде зламати опір українського народу російській агресії і капітуляції".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...