Хіти тижня. Це тільки початок, "дорогенькі": На Росії з'явилась перша, істерична, реакція на оголошені міжнародною слідчою комісією звинувачення щодо катастрофи MH17

Там не побачили "жодного доказу або факту" від слідчих.

У РФ вважають, що Міжнародна слідча група "остаточно дискредитувала себе" після брифінгу із родичами жертв авіакатастрофи MH17 над Донбасом, на якому вперше були названі імена чотирьох підозрюваних, яким висунули офіційні звинувачення. Таку думку висловив віце-спікер Держдуми Петро Толстой у фейсбуці, передають Патріоти України.

За його словами, це "чергове звинувачення Росії в стилі highly likely (англ. "дуже ймовірно"). "Мало того, що сьогоднішня заява так званої слідчої групи повністю дублює доповідь Bellingcat, так і ще "розслідування" спирається на сумнівні публікації у соціальних мережах", - стверджує заступник голови Держдуми.

Він не побачив "жодного доказу або факту" від слідчих. На думку Толстого, "публікувати результати розслідування такого рівня – це як мінімум соромно і негідно".
"Слідча група сьогодні остаточно дискредитувала себе. Як після такого вони будуть дивитися в очі родичам загиблих, які вже п'ять років чекають від цих серйозних людей в мундирах не політичних заяв, а реальних результатів і покарання справжніх винних !?" – написав російський політик.

Як повідомлялося, об’єднана слідча група офіційно висунула звинувачення у збитті рейсу MH17 над Донбасом одному із лідерів бойовиків на сході України Ігорю Гіркіну (Стрелкову), українцю, який воював за "ДНР", Леоніду Харченку ("Кріт"), російському генералу Сергію Дубинському ("Хмурий") та полковнику РФ Олегу Пулатову ("Гюрза").

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...