Хіти тижня. "Це цирк": Фракція "Голос" покинула зал засідань, де Рада голосувала за новий склад Кабміну

Нардеп від "Голосу" Олександра Устінова розкритикувала кандидатури Арсена Авакова на посаду глави МВС, Іллі Ємця на посаду голови МОЗ та Вадима Гутцайта на посаду міністра спорту.

Олександра Устінова. Фото: НВ.

Фракція "Голос" у Верховній Раді покинула позачергове засідання 4 березня в знак протесту проти кандидатур до нового складу Кабінету Міністрів України, передають Патріоти України.

"Фракція" Голос "не підтримуватиме цей цирк і формування уряду [колишнього президента України Віктора] Януковича, і я прошу кожного хто сьогодні буде голосувати за цей уряд, 10 раз подумати, чи готові ви голосувати за такі "нові" обличчя. Фракція "Голос" не буде далі брати участь в цьому засіданні", - сказала з трибуни нардеп Олександра Устінова.
Вона, зокрема, розкритикувала кандидатури Арсена Авакова на посаду глави МВС, Іллі Ємця на посаду голови МОЗ та Вадима Гутцайта на посаду міністра спорту. Після виступу Устінової представники її фракції залишили залу засідань.
Джерело: Гордон

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....