Хіти тижня. "Це тупість!": Бацька "наїхав" на Росію і пригрозив відмовою від інтеграції (відео)

Президент Білорусі розповів, як Росія не пускає на борт своїх літаків білоруських громадян в ході евакуації росіян з інших країн через пандемію коронавіруса.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, коментуючи ситуацію з коронавірусом, пообіцяв вивезти з інших країн не тільки білоруських громадян, а й росіян, а також дорікнув Росії, що вона нібито не пускає білорусів на борт своїх літаків під час евакуації. Уривок виступу білоруського лідера опублікував в YouTube телеканал ОНТ, передають Патріоти України.

Лукашенко назвав цю ситуацію "дурістю" і пригрозив відмовою від інтеграційних процесів з Росією. "Нехай ми не такі багаті, як вони (Росія. - ред.). Ми не закриваємося, як вони, але ми їх повинні вивезти звідти. Вони, до речі, росіяни, на борт наших людей в Таїланді не пускають. Але я думаю, домовимося. Це звичайна дурість, це тупість! Це для Росії нічого не варте, а шкоди принесе безліч. Ось тоді і буде інтеграція, в лапках", - заявив білоруський президент.

Крім того, Лукашенко прокоментував світову паніку на тлі поширення коронавірусної інфекції, зокрема те, як люди починають спустошувати полиці продуктових магазинів. Він запевнив, що в Білорусі досить продуктів, і закликав людей бути більш спокійними.

А ось що стосується фінансової кризи, то, на думку Лукашенка, світ вже однією ногою вступив у неї, але намагається відіграти ситуацію назад. "Сьогодні ще незрозуміло, буде це криза жорстока, або ж нам вдасться повернутися назад до того рівня розвитку, який був вчора", - підкреслив Лукашенко.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...