Хіти тижня. Це вона так покращує імідж відомства? Радниця голови ЦВК розказала про пригоди свого вібратора

Блогерка Анжела Єременко, відома під псевдонімом Bad mama, стала помічницею голови Центральної виборчої комісії.

Радниця голови Центральної виборчої комісії Анжела Єременко, яка відома під псевдонімом Bad mama, похизувалася, що на день Святого Валентина її хлопець подарував вібратор. Відповідний пост вона написала у Facebook, повідомляють Патріоти України.

«Все не склалося із самого початку. Сатісфаєр (надалі буду кликати його на ім'я) (мова про вібратор – «Главком») видав дві вібрації, підморгнув червоним маячком і більше не подавав ознак життя. Сказати, що він зіпсував мені наш перший раз з ним – нічого не сказати. Ну, розряджений, подумала я і відправила його на зарядку. Але вона його не оживила», – йдеться в повідомленні.

У пості зазначено, що щогодини Анжела разом з хлопцем «перевіряли пульс сатісфаєра, зітхали і сподівалися на краще». Жінка зателефонувала в секс-шоп і попросила інструкцію, адже раптом на вібраторі була секретна комбінація.

У магазині, де купили вібратор, порадили звернутися в сервісний центр. «Доля сатісфаєра невідома поки. Він лежить десь в сервісі, так і не сходив зі мною на жодне побачення. Але я сподіваюся, вірю і чекаю, що його приведуть до тями або дадуть мені нового, тому що в останні два тижні я думала тільки про презентаціях, про те, що я виходжу на роботу з відпустки і про нього. Так що, дорогі мої, мораль історії така: купуйте вібратори в нормальних магазинах інакше оргазмів вам не бачити, як мені», – зазначено в пості.

Нагадаємо, блогерка Анжела Єременко, відома під псевдонімом Bad mama, стала помічницею голови Центральної виборчої комісії. Про це вона повідомила своїм підписникам. «Я ніколи не працювала в державних установах і для мене це приємний виклик. Бо я люблю цю країну і якщо можу якось повпливати на процеси – я це зроблю. Потрапила я сюди випадково, але, знову ж таки, завдяки блогу Bad mama. Все таки, в житті цей блог став моїм головним соціальним ліфтом. Плюс я маю диплом політолога! В мої обов’язки входить комунікація, робота над брендом ЦВК та подальші зміни в цьому напрямку», – написала Єременко в своєму Instagram 3 лютого.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...