Хіти тижня. Ці кадри ніколи не покажуть Скабеєва і Кисельов: "Корінні" жителі Донбасу "захищають" Донецьк від України (відео)

"Это – наша земля" - заявляє, вихваляючись, чеченський бойовик-кадировець на відео, знятому в центрі окупованого Донецька.

Відео зі "столиці" "ДНР" розмістив в своєму Twitter-акаунті блогер "Бывало и лучше...", передають Патріоти України.

Мета розміщення цього відео, на якому зображені святкуючі на центральній площі Донецька кадировці, - в черговий раз показати, яка "громадянська війна" йде в Україні. Показати, які "ополченці", які "шахтарі і металурги" воювали і продовжують воювати в Донецькій і Луганській областях за "русскій мір".

Про таких же "корінних" луганчан і донеччани писали в соцмережах чимало дійсно корінних жителів Донбасу, для яких "громадянська" війна була і є справжнісінькою інтервенцією з боку держави-агресора - Російської Федерації.

Причому, росіяни, затіявши цю війну, схоже, вирішили попутно з основним виконати і побічне завдання: скоротити у себе в країні поголів'я "людського сміття". Тому і відправляли на Донбас маргіналів всіх мастей - уродженців всіх регіонів РФ, які були "головним болем" для правоохоронних органів цієї країни і заважали жити законослухняним громадянам.

Втім, зараз вже можна сказати, що росіянам не вдалося в повній мірі вирішити ні основне, ні побічне завдання. Що стосується останнього, ті російські маргінали, які вижили під час активних бойових дій, вважали за краще повернутися на батьківщину, зрозумівши, що їх Кремль банально використовує як "гарматне м'ясо". І, повернувшись, вони не тільки не змінили спосіб життя, але, влившись в російський кримінал, стали використовувати отриманий на Донбасі бойовий досвід, додавши російській поліції "головняка".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...