Хіти тижня. Ціна втручання Меркель проти беззаконня Зе-команди: Кличко агітуватиме в Німеччині за кандидата від блоку Меркель, який підтримує "ПП-2"

Щоб встояти перед намірами центральної влади в антиконституційний спосіб забрати у обраного киянами міського голови посаду голови КМДА, Віталій Володимирович напружує всі свої міжнародні зв'язки. Однак плата може бути занадто високою для України

Мер Києва Віталій Кличко візьме участь в агітаційному заході на підтримку кандидата в канцлери Німеччини від блоку Ангели Меркель ХДС/ХСС Арміна Лашета. Про це повідомляється на сторінці Християнсько-демократичного союзу в Facebook, зазначають Патріоти України.

В анонсі заходу йдеться про те, що він відбудеться 4 вересня в Ганновері. Його організувала молодіжна організація ХДС/ХСС “Junge Junion”.

“Сильні ідеї й міцні голови чекають тебе на арені передвиборчої кампанії Junge Union Deutschlands! Ти можеш бути там, коли Армін Лаше і Віталій Кличко вийдуть на ринг ХДС 4 вересня в Ганновері», – сказано в анонсі.

Подивитися захід можна як наживо, так і онлайн.

Додамо, що Кличко, який багато років жив і тренувався в Німеччині, залишається дуже популярною особистістю серед німецьких шанувальників боксу.

Додамо, що Лаше підтримує завершення будівництва газопроводу “Північний потік-2”. У минулому він відверто симпатизував Росії, а зараз дотримується помірної критики Кремля.

Після отруєння опозиціонера Олексія Навального, він зажадав від РФ розібратися з інцидентом, але не підтримав вимогу німецьких політиків зупинити будівництво «ПП-2».

Водночас суперники Лашета дотримуються більш жорсткої позиції стосовно Росії. Кандидат від партії “Союз 90/Зелені” Анналена Бербок називала російську владу «корупційним режимом” і закликала посилити тиск на РФ. Також вона без застережень виступала за негайну відмову від «Північного потоку – 2».

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...