Хіти тижня. "Цирк поїхав, клоуни лишились": Новий прес-секретар Зеленського у Вашингтоні зганьбив себе і Україну, важко образивши почуття американців (фотофакти)

Никифоров мабуть забув, що є офіційною особа і входить до делегації, котра представляє Україну на найвищому рівні у дружній та найвпливовішій державі світу.

Сергій Никифоров, прес-секретар президента України Володимира Зеленського, який перебуває з робочим візитом у США, оконфузився з фото монумента Джорджу Вашингтону в американській столиці. Чиновник опублікував кілька знімків на своїй сторінці в Instagram і втрапив в скандал, зазначають Патріоти України.

Український журналіст зробив фото на тлі 169-метрового монумента, обличкованого білим мармуром і встановленого між Білим домом і Капітолієм.

Американці настільки дорожать цією спорудою, що у Вашингтоні нема жодного хмарочоса і за традицією жодне з будівель не може перевищувати за висотою монумент Вашингтону, хоча нема жодного конкретного закону про це обмеження.

Якщо перше фото було цілком пристойним, то друге - було надмірно фривольним.

Після цього на чиновника посипалися докори і звинувачення в злочині проти держави і приниженні України:

Після хвилі негативу Никифорову довелося видалити скандальне фото, проте відвідувачі сторінки журналіста продовжували критикувати його, порівнюючи з попереднім прес-секретарем глави держави Юлією Мендель, котра теж регулярно потрапляла в гучні скандали, плутаючи назви країн на кшталт Латвії та Литви і неодноразово нападаючи на журналістів.


ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...