Хіти тижня. Цирк, так цирк, або Тримайтесь, "кварталівці": З'явилась інформація про участь у виборах до Верховної Ради Олега Винника та Віктора Павлика

Знайшлась в Україні партія, котра приготувала "гібридний бліцкриг" фаворитам зі "Слуги народу"

Імена українських артистів Віктора Павлика та Олега Винника можуть з'явитися в списках членів нової партії "Стабільність" на прийдешніх виборах до Верховної Ради. Очолить її колишній кандидат в президенти України з Маріуполя Василь Журавльов, зазначають Патріоти України.

Інформацію підтвердив представник Віктора Павлика. У Олега Винника відмовилися говорити на цю тему, пославшись на тур артиста.

Вперше про політичні амбіції артистів 27 травня в студії каналу ATR заговорила журналістка Яніна Соколова, яку вищезгаданий Василь Журавльов також запрошував приєднатися до нової політичної сили. Від пропозиції журналістка відмовилася, хоча і не була впевнена, наскільки інформація про партію "Стабільність" та її майбутній зірковий склад відповідає дійсності.

Зв'язавшись з представником співака Олега Винника, "Апостроф" не отримав конкретної відповіді. "У мене немає ніякої офіційної інформації з цього приводу. Артист в турі", - коротко відповіла менеджер співака.

У бесіді з директором Віктора Павлика вдалося дізнатися, що інформація, озвучена Яніною Соколовою, є правдивою.

"Це правда, і поки це все, що я про це знаю. Віктор дійсно прийняв таке рішення. Знаю, що з Василем Журавльовим вони спілкуються і дружать давно, Віктор йому дуже довіряє", - розповіла вона.

Як додала директор артиста, він неодноразово виступав на підтримку Журавльова, а тепер прийняв його пропозицію підтримати партію "Стабільність" на майбутніх виборах, однак вже у ролі її офіційного члена. При цьому Павлик нібито не має наміру залишати сцену.

Що ж стосується Олега Винника, засновник партії дійсно просив Віктора Павлика сконтактувати його з улюбленцем українських жінок. Що відповів Винник, представнику Павлика не відомо.

"Знаю, що Віктор допомагав, що були переговори з цього приводу. Що в підсумку відповів Винник - не знаю", - підкреслили у артиста.

Незважаючи на зайнятість, в формі смс відповів на розпитування і сам Віктор Павлик. Співак також не став заперечувати, що підтримає Журавльова.

"Отримав пропозицію, так. Партія "Стабільність" Василя Журавльова. Але поки по воді вилами писано... Немає диму без вогню, але хто знає, як воно буде. Може, й піду. А чому б ні", - відповів музикант.

На питання про Олега Винника співак також відповів коротко: "Думаю, що теж немає диму без вогню. Але чи погодився... поживемо-побачимо".

Джерело: Апостроф

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...