Хіти тижня. Тур коштує півмільйона: Нардеп від "Слуги народу" та співачка Ірина Білик відпочивають у віп-готелі (фото)

Відпочинок в Club Prive by Rixos - задоволення не з дешевих. Так семиденний тур на двох, який стартує в найближчі дати обійдеться в 420 000-790 000 гривень, в залежності від категорії номера та виду харчування.

Ресторатор і нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко сьогодні, 29 липня, був помічений в готелі Club Prive by Rixos на узбережжі Середземного моря в Белеку. Він відпочиває з красунею дружиною Аллою Барановською і їхнім сином Давидом, якому три з половиною роки, передають Патріоти України.

Поки мама і малюк засмагали і купалися, політик усамітнився в тіні шатра зі своїм мобільним телефоном. Микола весь час не випускав з рук гаджет, гортав стрічку соцмереж і читав новини.

У цьому же елітному готелі зупинилася народна артистка України Ірина Білик з молодшим сином Тебрізом, якому чотири з половиною роки. Щоб розважити хлопчика, співачка вирушила до турецького Діснейленду - The Land of Legends. Це парк розваг з атракціонами, водними гірками, шоу дельфінів і звіринцем. Вхідний квиток на один день їм обійшовся в 2 850 грн ($ 58 коштує на офіційному сайті квиток для дорослого і $ 45 для дитини від 7 до 11 років).



Джерело: Страна

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...