Хіти тижня. Туреччина громить асадівсько-путінську коаліцію в Сирії, захоплено багато російських трофеїв

Бійці опозиційних сил, частку яких становлять протурецькі сили, штурмують населений пункт Найраб, де закріпилися війська Башара Асада.

Ситуація в Сирії загострюється до межі: вбивство турецьких військовослужбовців в провінції Ідліб, знищення вертольота сирійських ВПС, удари російської авіації і артилерії по Ідлібу свідчать про розпал обстановки в регіоні, передають Патріоти України.

Зараз ситуація складається таким чином: бійці опозиційних сил, частину яких становлять протурецькі сили, штурмують населений пункт Найраб, де закріпилися війська Башара Асада. В якості підтвердження телеграм-канал "Військовий оглядач" опублікував відео з місця подій. У той же час, війська Сирійської Арабської Республіки відійшли зі своїх позицій. Ми продовжимо стежити за ситуацією. Міністерство оборони Туреччини заявляє: "51 боєць сирійського режиму, два танка, зенітна установка і склад зброї російського виробництва були знищені в Ідлібі. Ще 1 танк САА був захоплений".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...