Хіти тижня. Туреччина отримала секретні дані з РФ та Білорусі щодо підготовки вторгнення в Україну

Туреччина отримала від джерел з Російської Федерації та Білорусі спростування заяв про підготовку вторгнення в Україну. Про це повідомляє МЗС Турції, передають Патріоти України.

Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в ефірі CNN Türk у суботу, 12 лютого, зробив відповідну заяву. "США звертають увагу на можливість великомасштабної війни у короткий термін. Російські та білоруські джерела, з якими ми спілкувалися, відкидають це, - сказав він і додав, що білоруські джерела заперечують наявність повідомлень про напад на Україну, який здійснюватиметься через Білорусь. - Нам потрібно зосередити зусилля на зниженні артеріального тиску."

Крім того, Анкара вважає неправдоподібним вторгнення РФ в Україну в той час, коли Кремль веде переговори з НАТО щодо гарантій безпеки.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...