Хіти тижня. Туреччина збила два російських фронтових бомбардувальники (відео)

Хто пілотував "Сушки" наразі не відомо. Однак власних бойових пілотів у Асада обмаль, основну частини його бойових пілотів складають "соколи Путіна". Хоча Москва намагається зайвий раз не афішувати цей факт

1 березня в провінції Ідліб (Сирія) ЗС Туреччини збили два літаки “Су-24” російського виробництва, які належать режиму Башара Асада. Про це повідомляє Anadolu з посиланням на повідомлення міністерства оборони Туреччини, зазначають Патріоти України.

У Міноборони наголошує, що два бомбардувальники були збиті після того, як напали на літак турецьких військових.

Також в ході операції “Весняний щит” знищено 3 установки ППО. Одна з цих установок збила турецький безпілотник у неділю вранці.

Як повідомляє державне сирійське агентство SANA, пілоти збитих “Су-24” встигли катапультуватися і не постраждали. Також агентство опублікувало відео, на якому видно, як був збитий турецький безпілотник.


У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....